В центре внимания:

Розробка та друк етикеток – оперативно, будь-яким тиражем

Розробка та друк етикеток – оперативно, будь-яким тиражем

Начебто така дрібниця – етикетка, адже від її зовнішнього вигляду залежить багато. Сьогодні на полицях така кількість продуктів, що очі покупців розбігаються, шанс реалізувати саме свій продукт підвищує яскрава та впізнавана етикетка, тож над її створенням варто попрацювати https://www.sp-ekko.com.ua/services/uk/. Унікальна етикетка – невід'ємна деталь підвищення впізнаваності бренду.

Компанія SP-EKKO не дарма обрала слоган «етикетка – як витвір мистецтва». Це справді так, тільки подумайте, скільки ви знаєте продуктів виняткової якості, але подані споживачеві невірно? Їх тисячі. А тепер, згадайте, скільки всього ви особисто придбали в маркеті, купившись тільки на гарне впакування – таких продуктів, так само тисяча. Головний секрет етикеток від SP-EKKO – комплексний підхід до створення та чудове виконання.

Розробка та виготовлення етикеток відбувається максимально оперативно завдяки команді професіоналів – маркетологів та сучасному, високотехнологічному обладнанню. Результат здивує не лише візуальною красою, а й якістю виконання. При цьому вартість друку етикеток вас здивує, так що повтор замовлення гарантований. Крім створення унікальних етикеток команда SP-EKKO займає розробкою, печаткою та різанням будь-якої поліграфічної продукції.

Щоб вибрати стало ще простіше, розповімо, які види етикеток можна замовити:

  • Будь-яка форма та розмір;
  • Друк як на самоклейках, так і на спеціальному папері для етикеток;
  • З висічками, зі стандартним або фольгованим тисненням;
  • З ультрафіолетовим лакуванням як фрагментальним, так і суцільним.

Також тут пропонують постдрукарські послуги, наприклад, ламінування, нанесення голограми, тіснення або рельєфний друк, покриття скретч фольгою, двосторонній друк тощо.

Величезною перевагою компанії є готовність йти на допомогу у виконанні будь-якого завдання. Команда фахівців запропонує та підбере оптимальний варіант етикетки для будь-яких потреб, наприклад, для продукції у склі, металі, дереві, пластиці найкращим варіантом стане етикетка – самоклейка. Але, якщо вам потрібно просто здійснити маркування коробок або тари для транспортування, достатньо буде використовувати найтонший етикетний папір та одноколірний друк, менеджер обов'язково прорахує найвигідніший варіант етикетки для кожного випадку.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.11.2021 11:35 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.