В центре внимания:

Що потрібно враховувати при покупці плитки

Плитка здатна перетворити ванну кімнату і будь-яке інше приміщення в красиве і затишне місце. Щоб отримувати задоволення від дизайну , її малюнка і від якості, необхідно підійти до питання придбання клінкерної плитки грамотно і не поспішаючи. Отже, що ж ви повинні знати, вирішивши придбати сучасного виробника?

Що потрібно враховувати при покупці плитки

Найголовніше купуйте клінкерну плитку з низьким водопоглинанням, якщо вона буде застосовуватися на вулиці. Вода завдає великої шкоди такому матеріалу. Особливо, якщо вона проникає та проходить в підстильний шар і накопичується в швах. Коли температура знижується до негативної, то вся накопичується вода перетворюється в лід.Через це вона розширюється. Результат: тріщини, розколи, злам. Вихід: придбання плитки, що має щільну структуру і низьку пористість. Керамограніт ідеальний в такому випадку. Не купуйте той матеріал, що має структуру спіралі. У ній, вода, перетворюючись на лід, дуже інтенсивно буде давати на боки і шари. І в результаті вона зруйнується ще швидше. Сучасні виробники створюють міцну кераміку способом пресування, завдяки якому її водопоглинання мінімально, а довговічність максимальна.

Купуючи плитку, не забудьте подивитися на символи, зазначені на упаковці. «Ступня на чорному» позначає, що вона призначена для підлоги. «Кисть руки» позначає, що матеріал ідеальний для стіни. «Сніжинка» характеризує її, максимально стійку до морозів. «Ступня на заштрихованном тлі» означає, що зносостійкість у матеріалу висока. Якщо ви побачите значок «пелюстка полум'я з цифрою 1 або 2», то він означає, скільки разів її обпалювали. Якщо на упаковці кераміки ви помітили два однакових значка, то це означає, що вона найвищої якості.

Що потрібно враховувати при покупці плитки

Для сходів купуйте краще клінкерні сходи вони найміцніші, так як ви і ваша сім'я будете ходити по ній, і навантаження будуть колосальні. Також для підлоги вона повинна бути легко чиститься і байдужою до хімічних впливів. Для підлоги не повинна бути слизькою. Купуйте для підлоги тільки матову, без глазурі. Інакше, якщо ви або члени вашої родини, прийдете з двору в мокрому взутті, то підлогу ваш буде нагадувати каток. Ви просто впадете на підлозі.

Для ванної кімнати не потрібна плитка, що має велику зносостійкість. Так як на ванній ви будете впливати лише водою та миючими засобами, то придбайте плитку, яка максимально стійка до агресивних засобів впливу.На кухні підлога вам необхідний ще більш надійний і міцний, ніж підлога у ванній кімнаті. Адже по кухні ви і ваша сім'я ходите набагато частіше, ніж по підлозі ванної. Так що не забудьте:саме для підлоги кухні повинна мати високі механічні характеристики поверхні.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.01.2021 15:33 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.