В центре внимания:

Трансфертне ціноутворення в 2022 році

Трансфертне ціноутворення в 2022 році

Трансфертна ціна- вартість, що визначають під час господарських ділових відносин між кількома особами чи компаніями. Tрансфертне ціноутворення в 2022 році переводиться як система, що визначає «справедливу» ціну послуг та товарів. Велика частина бізнесу складається з операцій між транснаціональними корпораціями. Корпорації постійно в пошуках способів зниження податкового навантаження. Для оптимізації оподаткування, більшість компаній обирають саме ТЦУ. Трансфертне ціноутворення актуальне в Україні протягом останніх років. На сайті компанії Tco-audit надається детальна інформація про ТЦУ та можливість замовити послугу онлайн. Важливо зауважити, що ТЦУ спрямоване на визначення вартості ринкових умов.

Швидкий розвиток економіки, збільшення міжнародних корпорацій сприяло збільшенню актуальності питання про ТЦУ. Це стосується не лише України, але й міжнародної сфери. Трансфертне ціноутворення підлягає закону. Для перевірки відповідності операцій між певними структурами використовують такі методи:

  • порівняння цін ринка,
  • метод ціни перепродажу,
  • «витрати плюс»,
  • чистий прибуток,
  • поділ прибутку.

Пріоритетним в цьому списку вважається перший метод. Визначається у встановленні відповідності цін, що вказують в угодах. Варто згадати про принцип «витягнутої руки». Це правило, що передбачає відповідність по вартості угоди зі вказаними умовами, які передбачені між незалежними компаніями. Тут важливо провести порівняння контрольованих та неконтрольованих операцій.

Дані операції мають свої критерії оцінювання. Проводиться аналіз переваг та недоліків. На сайті для більшого розуміння представлені конкретні приклади певних операцій. Надання документації з трансферного ціноутворення відбувається при запитах податковою службою. Завдяки методам ТЦУ визначають чи відповідають контрольовані операції принципу «витягнутої руки». Дані методи бути затверджені в міжнародних нормативах, а потім вже затверджені в українському законодавстві. Компанія Tco-audit- це команда професіоналів, які знають сучасну політику ТЦУ. Відвідувач сайту компанії має можливість отримати безкоштовно приклади документації по ТЦУ. Для цього варто вказати ім'я та адрес електронної пошти. Рекомендації про компанію тільки підтверджують професіоналізм та відповідальність персоналу, надання якісних послуг.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

30.01.2022 11:04 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.