В центре внимания:

Унікальний просвітницький центр для дітей та молоді

Унікальний просвітницький центр для дітей та молоді

Український народ все своє існування несе в серці любов до Бога. Серед українців дуже маленький процент атеїстів, та тих хто дотримується альтернативних християнству релігійних поглядів. Та попри це, періодично в сучасному суспільстві виникають суперечки на тему віри та науки. І пер ніж почати розмову на цю тему, пропонуємо читачеві вислови про Бога від видатних науковців, серед яких Ісак Ньютон, Георг Ліхтенберг, Галілео Галілей, Альберт Ейнштейн та інші. До речі, тут ви також знайдете вислови відомих політиків, поетів, філософів.

Значення віри в житті сучасної людини ні на йоту не менше ніж у наших пращурів, та їх пращурів. як і тисячі років тому, сьогодні немає жодного наукового обґрунтування злу або ворожнечі. Саме на цих поняттях тримається віра, закон про те що не можна кривдити, обманювати, ображати, забирати життя, тощо.

Якщо опустити вивчення Євангеліє, молитов та заповідей, залишиться чиста інформація про Творця, про те що таке добро і зло, про те як чинити не можна, та про наслідки лиходійства. І якщо з цього убрати релігійний підтекст можна побачити просто нормальні, людські норми виховання та поведінки у суспільстві та в сім’ї. В технологічних умовах сучасності буває дуже важко донести дітям цю інформацію так, щоб вона їх зацікавила, тому і виникла ідея створення унікального простору.

На сайті Креацентр «Планета Земля» діти, молодь, та дорослі мають змогу здобути та поглибити свої знання про створення Всесвіту, походження життя, сформувати гармонійні взаємини з Творцем та навколишнім середовищем, сучасним суспільством. Унікальним є відношення креацентру до питань науки та релігії – це сучасна інтерпретація, яка точно відгукнеться в серці кожного українця. Тут наука і релігія не протидіють, а «працюють» на одному боці. Кому буде цікаво на сайті Креацентр «Планета Земля»:

  • Дітям молодшого та шкільного віку, бо тут багато історій про динозаврів, космос та різноманітні дослідження;
  • Підліткам, бо тут організовують неймовірно цікаві лекції та семінари з сучасним відео та аудіо супроводом;
  • Дорослим, бо це новий погляд на уже відомі нам речі. А ще, це чудовий спосіб вирвати підлітка із телефона або комп’ютерної гри.

Головна мета креацентру – створення постійного музею. А поки триває збір коштів, є можливість отримати багато цікавої інформації на сайті, прийняти участь у майстер-класах, семінарах та лекціях, замовити креаційні уроки та демонстрації в будь-який навчальний заклад.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.11.2021 11:44 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.