В центре внимания:

Візитки за найкращою ціною

Візитки за найкращою ціною

Якщо вам або вашій компанії необхідне друкування візиток, то краще всього звертатися до кваліфікованих професіоналів. Кращі візитки у Львові роблять чудові фахівці мережі копіювальних центрів «КопіБум». Вони здійснюють друк односторонніх, а також двосторонніх візиток за максимально доступними цінами. Тут вам пропонують друк на білому папері товщиною близько 300 гр. Додатково ви можете також вибрати друк на різному дизайнерському папері. Стандартний розмір візитки ви можете підібрати самостійно, є варіант 90 на 50, а також євроформат 85 на 55.

Візитки можуть бути як односторонні, так і двосторонні. Додатково ви можете замовити опцію округлення країв або ламінування. Тут також надають унікальну послугу «потрібна проба», для того щоб перед друком побачити, як в остаточному підсумку буде виглядати продукт вже в друкованому варіанті. Фахівці готові допомогти вам розробити різні макети візитки, при цьому за доступною ціною. Термін виготовлення вашого замовлення варіюється від 1 до 2 днів. Прямо на сайті офіційного центру «КопіБум» ви можете дізнатися більше про ціни за друк візиток певного тиражу, кількості сторін, наявності додаткових опцій.

Важливо підкреслити, що для того, щоб оформити замовлення вам навіть не обов'язково приходити до них в друкарню, адже ви можете скинути макет прямо на електронну пошту. Після цього вони прорахують вартість вашого замовлення, узгоджують строки та після згоди приступлять до виконання своєї роботи. Після того як все буде готово, ви можете забрати своє замовлення самостійно або замовити кур'єрську доставку. Візитки можна використовувати для самих різних цілей, адже вони можуть виконувати різні функції: іміджеву, представницьку, посвідчення особи, демонстраційну, нагадування про власника клієнту, а також вони є невід'ємною частиною корпоративної реклами компанії.

Поспішіть перейти прямо зараз по вищезазначеному посиланню і знайомтеся з мережею копіювальних центрів «КопіБум». Тут ви обов'язково зможете знайти саме те, що вам необхідно за найбільш вигідною ціною. Якщо у вас виникнуть складнощі з оформленням замовлення або просто виникнуть питання, то ви завжди можете звернутися в технічну службу підтримки. Для цього достатньо подзвонити по одному з номерів телефону, що вказані прямо на сайті. Також для зв'язку з операторами ви можете скористатися електронною поштою, viber, telegram, messenger і так далі.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

19.05.2020 14:36 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.