В центре внимания:

Хімчистка салону авто у Львові

Хімчистка салону авто у Львові

Кожен власник автомобілю завжди стежить за його виглядом. Дуже важко самостійно підтримувати ідеальний стан, особливо у салоні. Покриття на сидіннях може покриватися плямами, чи залишками крихт. Вивести такі забруднення дуже складно, навіть якщо використовувати для цього спеціальні засоби. Хімчистку авто у Львові на високому рівні можна отримати від компанії Dr Struk. Тут використовують спеціальне обладнання, яке дозволяє повністю видалити плями та неприємний запах. Особливо це важливо зробити у важкодоступних місцях.

Неправильний підхід до вибору засобів може зіпсувати покриття повністю. Тому варто довірити цей процес професіоналам, які можуть гарантувати якісну роботу. Прибирання салону може бути декількох видів. Спеціалісти можуть видалити складні плями на окремій частині покриття, або провести комплексну хімчистку салону. Останній варіант особливо актуальний перед підготовкою продажу транспортного засобу. Компанія використовує сучасні технології, які підходять для всіх марок машин з різними матеріалами в салоні.

Перш за все спеціалісти проводять оцінку салону. Це дозволяє визначити складність забруднень та якість матеріалу. Це дає можливість підібрати найбільш відповідні засоби, щоб не зашкодити та привести їх в ідеальний стан. В компанії є велика кількість спеціального обладнання. Для прибирання використовують спеціальні пилососи та парогенератори. Такий підхід дозволяє очистити будь які місця у салоні. Залежно від плями підбирають хімічні засоби, що можуть пом'якшити забруднення, та глибоко проникнути у матеріал. Покриття зі шкіри вимагають особливого догляду, тому тут використовують спеціальні засоби. Після усіх проведених робіт, салон висушують спеціальним пилососом.

Також зараз є велика кількість засобів, які мають антивандальний ефект. Спеціалісти компанії мають великий стаж та використовують багато технік для очищення салону. Вартість послуг визначається у кожному випадку індивідуального. Все залежить від обсягів та складності. Більше деталей можна знайти на офіційному сайті компанії. Тут можна знайти контактний номер телефону, записатися на зручний час на хімчистку, та іншу актуальну інформацію щодо послуг та цін. В компанії використовують тільки сучасну техніку та миючі засоби європейської якості. Компанія гарантує своїм клієнтам дбайливе чищення та багато інших переваг.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

10.06.2020 15:35 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.