В центре внимания:

Житловий комплекс – мрія городянина

Житловий комплекс – мрія городянина

Житловий комплекс Рівер Сіті, що будується в Житомирі, включає шість будівель і центр для дозвілля дітей. При ньому сплановано територію для відпочинку, оснащену мангалами. Житлова зона розташована за адресою: Тетерівський бульвар. Зона відпочинку - це прекрасний пляж, спортмайданчики, паркінг під і над землею. Цим інфраструктура не вичерпується. Квартири, які можна буде обирати, мають від однієї до трьох кімнат та площу від 41-го до 92-х квадратних метрів. Це досить комфортне житло, щоб можна було інвестувати у нього https://river-city.com.ua/. Будівництвом комплексу займається одне з найнадійніших у регіоні підприємство Інтеграл-Буд. Це один із найбільших девелоперів країни, починаючи з моменту своєї організації 18 років тому. Цей забудовник за час своєї діяльності:

  • Передав замовникам 74 повністю готові об'єкти.
  • Збудував загалом близько 3 мільйонів квадратних метрів житла.Понад 15 000 клієнтів визначили себе як задоволеного
  • замовника.

Компанія отримала кілька десятків найпрестижніших звань: від «Бренду року «Надійний забудовник» – 5 разів, останній – у 2019 році. У 2015 році девелопер став «Найнадійнішою недержавною будівельною компанією України» і так далі.
Об'єкти, збудовані Інтеграл-Будом можна побачити не лише у Житомирі, а й у Києві, Рівному, Львові, Чернівцях та багатьох інших містах України.

Комплекс River City розташований у тій частині Житомира, яка забезпечить мешканцям повний комфорт, тишу та спокій. Він спроектований для максимально зручного проживання. Площа перевищує 1,6 га. Тут будуть не лише житлові будинки, а й майданчики для ігор, центр дозвілля дітей, де діти зможуть фізично активувати, вчитися взаємодіяти в соціумі та просто дихати свіжим повітрям. У підземний паркінг буде доступ із ліфта. Автостоянка не лише охоронятиметься, а й опалюватиметься, що вкрай важливо для збереження автомобілів. Не кожен мікрорайон має свій чудово обладнаний пляж. Тут він з'явиться на річці Тетерів і до нього буде 2 хвилини пішого ходу від житлових будівель. Берегова лінія буде досить просторою, щоб розмістити на ній шезлонги для комфортного проведення часу. У мангальній зоні, розташованій біля алей, є альтанки для відпочинку. Поблизу є зручна розв'язка для автотранспорту. Неподалік розташовані готелі, супермаркети, аптеки, ресторани, школи та інші потрібні заклади.

Читайте также
Пошарити у ВК Пошарити у Facebook Пошарити у Twitter Пошарити у ЖЖ Пошарити у ММ Пошарити у Однокласниках

23.11.2021 20:00 | Ольга Рубайло

Поиск:

Поиск
Последние новости города и общества
Орбита Львов в VK
Орбита Львов в Facebook
Орбита Львов в Твиттере
Орбита Львов в Google+
Все права защищены © 2001-2024 Орбита Львов
| XML | RSS
Любое копирование материалов с сайта orbita-lviv.com без ссылки на источник запрещается.